***  УЧИЛИШНИ ЕКСКУРЗИИ

Спортско Рекреативниот Центар – Клуб ``ЕЈ-БИ-СИ`` Катланово е на располагање на градинки, основни и средни училишта за еднодневни пролетни и есенски екскурзии.

Капацитет на објектот : 350 – 400 ученици, ограден простор од околу 4000 км2.

 

За поконкретна информација и понуда обратете се на контакт тел.

 
- Почетна | Локација | Катче по Европски терк | Спорт и рекреација | Услуги | Екскурзии | English -
тел:071 70 97 19 ; 075 526 500 , 075 27 84 94 ; 02/2566 277 ; 02/3239 957
contact@ejbisi.com.mk © 2010 webstrani.com