*** ЛОКАЦИЈА

На само 25-30 км. од Скопје, Куманово, Велес, на десниот брег на реката Пчиња – Кочкова Населба – во непосредна близина на познатата Катлановска Бања , се наоѓа Едукативно Рекреативниот Спортски Центар - Клуб `` ЕЈ-БИ-СИ``, наменски организиран и опремен центар за сите возрасти: деца, младинци, студенти, вработени и пензионери.
На патот од селото Катланово па се до центарот се поставени сообраќајни знаци – патокази – кои сигурно и безбедно ќе Ве доведат до самиот влез на Центарот.
Клубот ``ЕЈ-БИ-СИ`` се наоѓа на простор од 4000 м2.

    
     
       
- Почетна | Локација | Катче по Европски терк | Спорт и рекреација | Услуги | Екскурзии | English -
тел:071 70 97 19 ; 075 526 500 , 075 27 84 94 ; 02/2566 277 ; 02/3239 957
contact@ejbisi.com.mk © 2010 webstrani.com