*** СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА

Клубот ``ЕЈ-БИ-СИ`` дава можност за :

  • СПОРТСКИ ЕКИПИ – тренинзи и натпревари : кошарка, одбојка, мал фудбал, тенис, пинг-понг, пливање и др.
  • Паботни и службени средби, патрони празници, матурски средби, годишни прослави и празници, семинари, семејни средби и родендени, пикник-забави со закуп на просторот или со однапред договорен вид и обем на услуга.
  • Еднодневни екскурзии (училишни и детски градинки)

 

 
       
         

       

       

- Почетна | Локација | Катче по Европски терк | Спорт и рекреација | Услуги | Екскурзии | English -
тел:071 70 97 19 ; 075 526 500 , 075 27 84 94 ; 02/2566 277 ; 02/3239 957
contact@ejbisi.com.mk © 2010 webstrani.com